Comments

2 thoughts on “Sommaren 2124
 1. Lars Norgren

  Bokens ide är påtagligt intressant av många skäl. Ett är att jag då varit i paradiset några år, och förstår utvecklingen redan nu eftersom jag uppdaterar mina kunskaper allt eftersom jag förstår djupare mekanismerna bakom just utvecklingen.

  Min utveckling i detta livet har varit exceptionellt dramatiska eftersom jag har gått från en omvälvande andlig upplevelse som 18 åring 1961 med en uppfattning att jag blev ”frälst från guds vrede över synden i mitt liv, genom tron på en annan människas ställföreträdande död och uppståndelse, min egen begravning i ett vuxendop, blivit inlemmad i en frikyrka, och därefter upplevt en nästan 50 årig tid som bokstavstroende medlem, fram till övertygelsen om att detta varit ett inhumant liv”.
  När hela saken klarnade bestämde jag mig för att abrupt lämna den verksamhet jag då var en andlig ledare för och istället hänge mig åt andliga studier av de analyser Martinus, världsläraren efterlämnade då han 1981 lämnade sin fysiska kropp.
  Det Tredje testamentet fick redan innan en egen bärkraft men som håller och bär mig med den säkra förvissningen att de förutsägelser som framkom går i uppfyllelse, härom finns hos mig ingen tvekan alls.

  Jag ser fram emot att få läsa boken om en tid jag kommer att få uppleva i en helt ny kroppskostym.

  Lars Norgren 1943 – ……..?

   
  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *