Annica Andersson

dsc_3151

Foto: Youacim

Fru Andersson gav sig in i skrivandets värld 2003 efter att en man sagt ”Du som är så klok och dessutom kan skriva – du borde skriva en bok”.

”Med åren har jag förstått att om någon korsar livets väg och överraskar med ord eller handlingar, kan de vara de högre makternas budbärare. Orden etsade sig fast och jag började skriva Fru Anderssons tankeväckande små böcker. Under åren har skrivandet utvidgats till noveller, essäer och romaner.”

Fru Andersson är 58 år, har två vuxna barn och bor i sekelskiftesidyllen Hjo, en av Vätterns pärlor, i ett hus vid sjökanten – ett paradis.

Hon hoppas genom sitt skrivande att inspirera och göra skillnad. Fler än en person har skapat sig ett bättre liv efter att ha läst hennes böcker. Några har sagt att det var synd de inte läst hennes böcker ”för länge sedan”.

Fru Andersson vill inspirera, inge hopp, väcka slumrande minnen, väcka kärleken och medmänskligheten till liv, skaka om och så frön.

Hennes liv har varit turbulent med separationer och omstarter i livet. Allt som hänt har gjort henne klokare och hon skriver, eftersom kunskaper och erfarenheter växer när de delas. Hon är intresserad av nyandlighet, en bättre värld och en miljö med fria människor som kan leva sina liv som de finner bäst, utan att skada andra.

Annica har studerat mycket, för att försöka förstå varför människor agerar på så olika sätt. Det hon skriver om är grundat på sunt förnuft och egna erfarenheter. Målet är att hennes böcker ska ge något till varje läsare, att de ska kännas positiva, enkla och okomplicerade, precis som livet bör vara.

”Jag vill tacka dem som gett mig problem i livet. Jag hade inte kunnat utvecklas lika mycket utan dem. Min väg har inte varit helt lätt men jag vill ändå tacka alla, som bidrog till min utveckling.”

 

Fru Andersson

Fru Andersson

Annicas egna hemsida

#fruandersson