Noveller och essäer

Samtliga dessa böcker binds in för hand, efter beställning, med en vacker inlaga fästad med lintråd i en gammaldags bindning.

När du klickar på ”Köp nu” hamnar ditt val i Kundvagnen, dit du sedan går för att betala.

 

Jesus - bara en vis man?Var Jesus en Gud eller en människa? Eller var han en kombination som romarna kom fram till på 300-talet. I denna essä beskriver författaren sin troliga version av Jesus liv. Berättelsen vänder upp och ner på många av myterna i bibeln. Som underlag till sin version av Jesus liv har hon använt forskning gjord bl.a. av jesusgranskad.se, medier, kunskapskonsult.se, Maria – andlig mästare av Anna Berg m.m.

Essän är i A5-format och har 56 sidor
Pris 200 kr

Slutsåld

 

Anna den tredjeAnna bor vid Vätterns östra strand i höjd med Medevi. Efter arton år av olycklig kärlek och brustet hjärta får hon ett brev. Hennes älskade kommer äntligen till henne. Hon bär brevet nära och gråter då hon läser. Äntligen! Han kommer. En dag står han där men mötet blir inte alls som hon tänkt sig utan rena katastrofen.

Novellen är i A5-format och har 33 sidor
Pris 200 kr

Slutsåld

 
VagnarnaVagnarna – en rysare

Vad pågår vid strandpromenaden i Hjo? Lucas har hittat några gamla vagnar med hjul på soptippen som han renoverar i sin lilla snickarbod. Mystiska saker händer och den ilskna grannfrun lämnar honom inte i fred. Lucas är en godhjärtad ung man som inget har att vara rädd för men det finns andra som ligger illa till.

Novellen är i A5-format och har 20 sidor
Pris 180 kr

Slutsåld

Här finns ytterligare noveller i e-form

Mötet på konditori Sultan

Den ödesdigra dagen