Utmaningen

b803310756-Utmaningen framsida kopia

En handbok med handfasta, klara, enkla, dagliga små uppdrag i kombination med tankeväckande noteringar. Dag för dag i trettiosex dagar.

Skilsmässorna ökar ständigt i Sverige och 2012 skilde sig 23 460 kvinnor och 22 733 män.

Utmaningen vill ändra trenden eftersom vi inte är skapta för att vara ensamma.

Boken ger enkla handfasta tips för att få idéer till agerade. Vad vi säger eller tänker skapar inte alltid nya, bättre förutsättningar utan mycket handlar om vad vi gör, hur vi agerar.

Utmaningen ger inspiration till den som vill rädda sin relation eller komma i bättre dager hos sin vän.

Om vår partner har blivit kylig, tråkig eller ointresserad beror det ofta på vårt eget och vår partners agerande. De flesta av oss drömmer om en varm, omtänksam och kärleksfull livskamrat men många undrar vart kärleken tog vägen. Boken Utmaningen visar att det är lättare än vi tror att skapa nya möjligheter att hitta tillbaka till värmen och lyckan.

Boken är alltså ett stöd för att, på 36 dagar, blåsa nytt liv in i dystra relationer. Vi är vana vid att agera som vi alltid har gjort, utan att tänka på vad konsekvenserna blir. Ofta följer vi samma mönster, dag ut och dag in, utan att göra något åt en trist relation. Om vi envisas med att göra som vi alltid gjort kommer ingenting att bli bättre – det blir bara sämre. En relation utan värme och omtanke är en relation som inte gör dig lycklig.

Utmaningen kan också vara en samling idéer för den som vill göra något extra för sin hjärtevän, bara för att det är roligt. Den kan vara en perfekt gåva till en vän eller kompis som kämpar med en besvärlig relation.

Om vi har trasslat till vår relation visar vi det inte alltid utåt. Vi ber inte gärna om hjälp och råd förrän skilsmässan är ett faktum men då är det troligen för sent. Målet med Utmaningen är ge stöd till att, i tid, vända de onda cirklarna i relationen.

Fru Andersson verkar för att kärlek skall komma på modet igen för kärlek är det viktigaste vi har. Utan den skulle ingen ha det bra på vår jord. Om de som krigar hittar kärleken igen kommer de troligen att välja att omfamnas av en varm, kärleksfull partner istället för att döda människor!

ISBN 978-91-981224-0-4

Boken är 14*21 cm med 114 sidor
Pris 150 kr